Efterårs sæson starter d. 19. august

Så er det tid til at mødes igen til spejder efter en lang god sommer. Vi skal opleve en masse og de 22 engagerede ledere står klar til at lave en masse godt spejderarbejde for alle der har lyst.

Det koster 400 kr for et halvår og de første tre gange er gratis. Man får en velkomstkuvert første gang med info og et tørklæde når man har været der tre gange.

I efteråret 2020 tilbyder Herlevspejderne hold for følgende aldersgrupper, og der er ingen ventelister pt. Du skal blot møde op eller kontakte kredslederne på mail herlev@dbs.dk eller via kredsens Facebookside.

Efterårshold hos Herlevspejderne:

Familiespejd for de 3-6 årige.Hveranden Lørdag kl. 10-12 (I Harreskoven ved Skovlyst):  Man skal have en forældre med,  og man må gerne tage andre med fra familien også. Til familiespejd prøver man lidt spejderaktiveter, men mest af alt er der altid bål og gode oplevelser sammen i skoven for familien.

Gøgeungerne for de 6-8 årige spejdere:  Onsdage kl. 18:30 til 19:30 (Ved Spejderhuset på Herlev Hovedgade 44):  Her arbejdes der på små projektet, hvor man man få mærke for nogle,  og der laves en masse sjove lege.

Flokken for de 8-10 årige spejdere: Onsdage kl. 18:30 til 20:00 (Ved Spejderhuset på Herlev Hovedgade 44):  Her arbejdes der på spejderfærdigheder og laves lidt større projekter som også kan give et mærke. Man arbejder med at være ansvarlige for kniv selv og arbejde sammen i en mindre gruppe.

Troppen for de 10 – 13 årige spejdere: Onsdage kl. 18:30 – 20:00 (Ved Spejderhuset på Herlev Hovedgade 44):  Her arbejdes der på store projekter og på at kunne gøre tingene selv uden voksnes hjælp. Der er også flere ture ud i naturen og man begynder at arbejde med at lede andre og er opdelt i patruljer på 6 -8 spejdere.

Gruppen for de 13 – 16 årige spejdere: Onsdage kl. 18:30 – 20:00 (Ved spejderhuset på Herlev Hovedgade 44): Her tages spejderlivet til det ekstra niveau men der er også tid til at hænge ud og hygge.

Første møde efter ferien er d. 19/8 hvor alle enheder er samlet ved vores spejderhus på Herlev Hovedgade 44.

Herlevspejderne er en del af Baptistspejderne, som er et af de 5 anerkendte spejderkorps i Danmark og er med i Foreningen Spejderne sammen med de blå spejdere, De grønne spejdere, De grønne pigespejdere og de danske spejdere i Sydslesvig.