Kredsweekend på Arresøcenteret

Hej Spejdere

I weekenden d. 20- 22. april har vi kredsweekend. Vi skal af sted til Arresøcenteret hvor vi skal give den gas. Trop og gruppe skal sove i telt og flok, klynge og familiespejder skalsove inde.

Arresøcenteret er et stort spejdercenter hvor der er rig mulighed for at boltre sig ude i naturen, så det skal nok blive sjovt.

Troppen, gruppen og flokken mødes ved ”44” kl. 18.15 Fredag d. 20. april. Klyngen og familiespejder mødes på Arresøcenteret d. 21. april kl. 10.00. Vi er hjemme igen ved ”44” søndag kl. 12:00 hvor der vil være frokost og kl. 13.00-13.45 vil der være spejdergudstjeneste.
Det er vigtigt at I har en god sovepose og et liggeunderlag med, samt vart tøj da vi skal være ude hele weekenden.

Tilmelding til turen sker ved at indbetale 200 kr. for troppen, gruppen og flokken og 150 kr. for familliespejd og klyngen, på hjemmesiden herunder. Når betalingen er registreret, er tilmeldingen godkendt.

TILMELD DIG KREDSWEEKENDEN

Tilmelding senest onsdag d. 11. april

Vi vil meget gerne have lidt hjælp til at transportere spejderene til Arresøcenteret, så kan jeres forældre køre, må de meget gerne skrive til Michael på Nissen@dbs.dk. Husk at de skal skrive, hvor mange spejdere inklusiv jer selv de kan have med i bilen.

Vi ses til spejder. Hilsen Førerne.