Spejderfører

I Danske Baptisters Spejderkorps er det en gammel tradition at kalde spejderledere for førere.

Info til førere i Herlev Kreds
Som fører i Herlev Kreds er der mange ting at holde styr på. På denne side kan du finde blanketter, links og andre nyttige informationer som kan gøre det lidt lettere for dig at være fører. Her er der også information om hvad det vil sige at være fører, som kan være interessant både for forældre og kommende fører at læse. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte en i Kredsførerteamet for at høre nærmere om hvad det vil sige at være fører i Herlev kreds.

Førerhåndbogen
I Herlev har vi en masse udstyr og lokaler som kan være svære at holde styr på. Derfor har vi lavet en førerhåndbog, hvor du kan læse om det hele. Der er også hjælp til planlægning af weekender, huskelister til lejre og meget andet. Skulle du finde fejl eller mangler, er du velkommen til at kontakte Kredsførerteamet, så vi kan få det rettet.

Førerhåndbog

 

Afregningsbilag:
Har du som fører udlæg som kredsen skal betale, skal du udfylde et afregningsbilag og sende det til vores kredskasserer Tim Jørgensen (tim@dbs.dk)

Afregningsbilag

 

Førerbrev
Som ny fører vil du altid gennemgå en førersamtale med en fra Kredsførerteamet. Her vil vi gennemgå førerbrevet, som beskriver hvad du som fører kan forvente af arbejdet for kredsen samt hvad kredsen forventer af dig.

Førerbrev

 

Etiske retningslinjer:
I Herlev kreds har vi udarbejdet et sæt etiske retningslinjer, for hvordan man er fører i Herlev kreds, hvilke alle førere bliver gjort opmærksomme på ifm. med førersamtalen.
Retningslinjerne er godkendt af kredsrådet, som er spejderkredsens bestyrelse.
Der er efter gældende lov indhentet børneattester på alle førere i Herlev kreds.

Etiske retningslinjer

 
Indberetning af aktivitetstimer:
Hvis et arrangement afholdt af kredsen/enheden/patruljen er med overnatning, så kan kredsen få tilskud for deltagere under 25 år. Brug formularen her.

Indberetning af aktivitetstimer

 
Logo:
Brug vores logo på PowerPoints, invitationer, tryksager og lign.

Logo i farve
Logo i sort
Logo i hvid
Kvadratisk logo i farve

 
Grafik:
Brug vores grafik på tryksager, bannere, sociale medier og lign.

Grafik med logo (original kvalitet)
Grafik uden logo (original kvalitet)