Pirat weekend

Herlev kreds præsenterer

PiratWeekenden 2012 

Hele Herlev Kreds – fra Familiespejd til Gruppespejdere skal på kredsweekend sammen i hytten Viggahus ved Ganløse. Vi skal på weekenden opleve rigtigt sørøversammenhold og prøve af om alle er klar på at være ægte pirater.

Weekenden  er fra fredag d. 5/10 til søndag d. 7/10 2012. Flokken, Troppen og Gruppen mødes fredag kl. 19 ved vores spejderhus ”44” og gøgeungerne mødes lørdag kl. 9 ved ”44”.

Familiespejd mødes ved Viggahus kl. 9:30 og er med til og med aftensmaden kl. 18:00. Det er også OK at blive til lejrbålet kl. 20:00, og hvis man gerne vil overnatte, så finder vi nok ud af det også.

Weekenden afholdes i hytten Viggahus, Viggatorp 9, Ganløse 3660 Stenløse. Vi er afhængige af forældrekørsel til hytten, så alle der har mulighed for at køre må meget gerne skrive hvor mange spejdere inkl. egne børn, I  har mulighed for at have med. Dette foregår ved at notere antallet i tilmeldingen via vores elektroniske tilmeldingssystem (Se nederst på siden)

Søndag d. 7/10 slutter weekenden kl. 13.30 ved Viggahus. Alle spejdere skal derfor afhentes ved Viggahus og ikke ved ”44”.

Prisen er 200 kr. for flok/trop og gruppe og 150 kr. for gøgeunger  og 100 kr for familiespejdere som kun deltagere lørdag.

Gøgeunger og Flok skal medbring tøj til vejret (udendørs), hjemmesko, sovepose og lagen  til at sove indendørs.

Troppen og gruppen skal medbringe tøj til vejret (udendørs), hjemmesko, sovepose og underlag til at sove udendørs.

Tilmelding senest lørdag den 29. September 2012 ved at betale via dette link:

http://congresso.baptistkirken.dk/index.php?id=174

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *