Spejderforælder

Hvad forventes der af mig som spejderforælder?

Som førere vil vi meget gerne hilse på dig som forælder – det er vigtigt for os at vide hvem du er, men det er også vigtigt for os, at du kender os. Derfor skal du være meget velkommen til en gang imellem at stikke hovedet ind og hilse på i forbindelse med spejdermøderne, men husk at vi arbejder for at udvikle spejderens selvstændighed.

En af dine fornemmeste opgaver som spejderforælder er at følge med i de informationer og ugeprogrammer, som publiceres her på hjemmesiden, og sende barnet af sted med det nødvendige udstyr til de enkelte aktiviteter. Sådan bliver barnet klædt på til den bedste oplevelse!

Derudover kan du bidrage aktivt til, at dit barn får en sjov, spændende og aktiv tid som spejder. Blandt andet kan du give de frivillige fører en hjælpende hånd i forbindelse med arrangementer, kagebagning, kørsel til og fra ture eller med de aktiviteter og projekter, som vi i Herlev kredsen er engagerede i. Du kan desuden deltage i forældremøder/ -aftener, samt tage med til spejdergudstjenester. Alt dette kan findes i kredsens kalender.

Der er også mulighed for, at du som forælder får en plads i kredsrådet (bestyrelsen), og herved får endnu større indflydelse på det spejderarbejde, som dit barn er en del af. Faktisk er vi som kreds afhængige af dit engagement i netop kredsrådet, der altid skal sidde forældre med ved bordet. Se hvem der nu sidder i kredsrådet på siden kontakt.