Woop naturen og tag dine venner med!

Forestil dig en lun sommeraften på en dansk sommerstrand. Der er saltvand i luften og stranden er fuld af folk, der sidder og sukker over solnedgangen. Pludseligt kommer tyve børn i spejderuniformer op af vandet og op på stranden. Så er de væk igen. En af dem har skrevet ‘Woop’ med tang i sandet.

Tag naturen tilbage fra de voksne og brug Spejdernes spritnye Woop-kampagne til at skabe fede events for dig selv, dine spejdervenner, dine andre venner og deres venner! Kom ud i naturen og opleve suset. Alle kan være med. En lokal spejdergruppe kan eksempelvis udfordre den lokale klatreklub om, hvem der først kommer til tops.

Woop bor på facebook.com/woopnaturen og i slutningen af maj kommer danmarks fedeste spejder-app proppet med seje Woop-spil.

‘Woop – Naturen kalder’ er en outdoor-kampagne, der giver spejdere, i hele landet og på tværs af korps, mulighed for at invitere børn og unge med i et fælles univers, hvor alle kan være med til at skabe de sjoveste, vildeste oplevelser i naturen. Spejderne vil være de bedste til at dele, og derfor skal kampagnen deles med alle børn og unge, der har den mindste interesse i natur og friluftsaktiviteter. Bag kampagnen står Spejderne, som er de fem danske spejderkorps. Kampagnen er målrettet børn og unge mellem 13 og 16 år.

Woop – Naturen kalder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *